S-A Computer Bt. 7632 Pécs, Táncsics M. u. 26 Telefon: 06/72-785-265 Fax.:06/72-785-265 E-mail: info@sacomp.hu
S-A Computer Bt.
Welcome, Enjoy your stay.

Szerviz

 • Notebook/Laptop szerviz
 • Monitorok javítása
 • Számítógépek szervizelése
 • PC szerviz
 • Nyomtatók javítása

 • Laptop szerviz

  Laptop javítás, notebook szerviz - notebook javítás bármely típus. Valamennyi laptop & notebook hiba (alaplap, BGA -VGA, hdd, zsanér, optikai meghajtók - DVD író, burkolat sérülés, billentyűzet csere, AC adapter - töltő szerviz ... ) javítás rövid határidővel garanciával - előzetes árajámlattal! A technológiából adódóan a leggyakoribb notebook hibák minden típusnál azonosak. Pl: betört kijelző ( LCD kijelző csere ), nincs kép ( inverter javítás, csere vagy kijelző javítás ), nem indul a notebook ( notebook alaplap javítás akár áramköri szinten ). Minden szerviz csak notebook - laptop alaplap cserével tudná megoldani a problémát? Mi segítünk az alaplap vagy a videókátya javításában!

  Gyártófüggetlen, gyors, monitor szerviz

  Az LCD - TFT monitor hibajelenségei: Bekapcsoláskor teljesen fekete az LCD - TFT képernyő. A TFT képernyője sötét, illetve van kép, de nagyon halványan a háttérben látható. Ilyenkor elvégezhető a monitor javítás. Nincs háttérvilágítás. Bekapcsoláskor egy pillanatra felvillan, majd elsötétül a kijelző. Szintén elvégezhető a monitor szerviz. Ez ismétlődik ki-be kapcsolásnál.... A monitoron egy ideig van kép, aztán pár perc, vagy pár óra után kikapcsol a monitor.

  Asztali számítógép szerviz

  Számítógép garancián túli javítás, szerviz bármely típus esetén. Számítógép szervizünk elvégzi: Adatmentés, archiválás, visszaállítás.

  Nyomtatók javítása

  Bármely típusú LÉZER nyomtató garancián túli javítása, szerviz. Pl: Epson, HP, Canon, IBM, Lexmark, Samsung, OKI, Star, Panasonic, Brother, Citizen és más típusú nyomtatókat. A javítás előtt árajánlatot adunk, hogy megbecsülhesse a nyomtató javítás gazdaságosságát.